Goedgekeurd

  • 1. Download ASR Pro
  • 2. Open het programma en selecteer "Scan uw computer"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.

    In de afgelopen dagen hebben enkele betreffende gebruikers een foutsignaal ontvangen dat hen vertelt waar e-mail is opgeslagen in Outlook 2007< /a>. Dit probleem kan om verschillende redenen optreden. We zullen ze hieronder allebei bespreken.De meeste van uw persoonlijke Outlook-gegevens worden voor het laatst opgeslagen in wat zeker bekend staat als een computer PST-bestand. Als u bent verbonden met een betekenisvolle grote Microsoft Exchange-server, is uw marketinginformatie waarschijnlijk opgeslagen in een OST-bestand op uw computer. PST is voor tafelopslag, persoonlijke OST Offline staat voor tafelopslag.

    Open dit eigen bestandsmenu en kies “Accountinstellingen”. Klik op Gegevensbestanden terwijl het venster Outlook-accountinstellingen wordt geopend. In het geval van gegevensverzending, zijn al uw Outlook-gegevensbestanden altijd weergegeven, inclusief PST-bestanden en verre OST-bestanden. De meeste van uw optiebestanden worden opgeslagen in de AppData-map van de lokale gebruiker.

    Misschien wilt u ook een Outlook-gegevensbestand (.pst) gebruiken om een ​​back-up te maken van mogelijk exportitems van elk type dat naar de e-mailweergave verwijst. Voor meer informatie over het maken en verplaatsen van e-mail, afspraken, contactpersonen en taakgegevens, zie Exporteren of schrijven van e-mail, contactpersonen en agenda voor een krachtige Outlook PST-geschiedenis. U kunt zelfs e-mailuitspraken, agenda, contacten en toekomstige taakresultaten importeren uit een ander Outlook-gegevensregister (.pst). Zie E-mailberichten, nummers en agenda’s importeren uit een Outlook PST-bestand voor meer informatie over het importeren van dingen.

    Als u een upgrade naar Outlook.High hebt uitgevoerd op een computer waarop sommige bestanden al eerder zijn gemaakt in Office microsoft Outlook.or 2007, worden die bestanden inderdaad ergens anders opgeslagen in een verborgen map als ze bestaan. AppData was in feite LocalMicrosoft Outlook. Tip: Als uw From (Outlook File-gegevens.

    Outlook-installatie voltooid! Einde

    Voortaan moet elke mail die op een bestemming aankomt, in relatie blijven tot de server, en daarnaast moet een individu de site in een andere mailperiode kunnen ontvangen of in webmail leven. (Als u een ander oproepprogramma gebruikt, wilt u waarschijnlijk dat programma aanpassen om ook een specifieke specifieke kopie van uw berichten beschikbaar te houden op de server.)

    waar worden e-mails bewaard in Outlook 2007

    Outlook

    Al vele jaren heeft Microsoft een deel van het Outlook-e-mailprogramma opgenomen in Microsoft Office suite. Het geeft potentiële kopers de mogelijkheid om ieders e-mail te verzamelen en ermee te werken (gratis of betaald) en bevat ook een kalender, verbindingen (bijv. mensen), taken (bijv. herinneringen), maar notities.

    Instructies Maak tot slot een back-up van andere kopieën van Outlook-e-mail, exporteer ze indien nodig

    Er zijn verschillende gevallen waarin u misschien geen back-up wilt maken van andere dan Outlook-snail mail, bijvoorbeeld als u naar een andere computer bent gemigreerd of uw Outlook-gegevens zijn gerepareerd, crasht u gewoon en schrijft u . In uw huidige laatste geval kan een redelijke Outlook-verbranding de pijn aanzienlijk verlichten. Het is een slimme manier om van tijd tot tijd een back-up van uw e-mail te maken, vooral als u e-mail gebruikt die nodig is voor uw werk.

    < p>

    Hoe vind ik oude e-mails in Outlook 2007?

    in momenteel de menubalk Extra -> Verwijderde items herstellen. Sneltoets (houd ALT ingedrukt en druk puur op “t”, dan opnieuw) “t”. Er wordt een venster geopend, mogelijk met recentelijk verwijderde items. Markeer uw recente thread die u wilt herstellen en kies het marketingsymboolpictogram met een effectieve pijl bovenaan “Geselecteerde items herstellen” dienovereenkomstig.

    De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.