Godkänd

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Öppna programmet och välj "Skanna din dator"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Mjukvaran för att fixa din PC är bara ett klick bort - ladda ner den nu.

    Om allmänheten står inför ett ajax-fel-parserfel på din PC, hoppas vi alla att den här guiden kommer att hjälpa en person .Anledningen till att du får alla dessa parserfelmeddelanden är för att eller även om det bara är för att du ger tillbaka en sträng, kanske en annan värdering, det är inte json, så alla parsare fungerar inte korrekt, så generellt analysera. På så sätt, om människor tar bort dataType: json-enhetsegenskapen, kommer de definitivt inte att försöka analysera vem som anställer json som en .

    Den typiska anledningen till att denna parserfelprincip visas är bokstavligen för att om du kanske bara returnerar en vacker gitarrsträng eller något annat värde, så är det absolut inte riktigt json, eftersom parsern inte kommer att kunna göra analysen. Så om din organisation tar bort dataType: json-egendomen kommer informationsteknologin inte att försöka analysera den även om json! !

    Många medlemssidor skickar AJAX-förfrågningar till servrar. Eftersom denna servertyp och nätverk med största sannolikhet beror på klient-serverkommunikation, måste du förvänta dig följande AJAX-fel: ditt ultimata JavaScript-program får ett felsvar med dataval; Ditt program måste vänta för länge på det nödvändiga svaret.

    3 svar. Du kan eliminera alla internationella samtalshändelser med avseende på Ajax genom att ställa in global: false. Se att inaktivera några kapitel globala jQuery ajax-karakteristikhanterare för begäran och när det gäller vi tänker på ajax-sakhanterare. Nu kan du till och med unikt inkludera hanterare som du skriver lokalt vid ajax-samtalet.

    Vad är ett parserfel i Ajax?

    Metod 2 Anledningen till att detta parserfelmeddelande är en akronym är att om du faktiskt använder en sträng eller annat värde, asset on är egentligen inte json, så att parsern misslyckas med att analysera för att förstå. Så om du rengör dataType:json-egenskapen kommer den inte att anstränga sig för att analysera den som json.

    Godkänd

    ASR Pro-reparationsverktyget är lösningen för en Windows-dator som kör långsamt, har registerproblem eller är infekterad med skadlig programvara. Detta kraftfulla och lättanvända verktyg kan snabbt diagnostisera och fixa din dator, öka prestandan, optimera minnet och förbättra säkerheten i processen. Lider inte av en trög dator längre - prova ASR Pro idag!


    Varför är jag Får du ett parserfel i JQuery?

    Jag får ins parsererror ” som markerades som jquery för en ajax-förfrågan, jag använder mig av att ändra POST till en avgörande GET och få ner data på några otroliga sätt (att skapa tolasser, etc.) .). Jag kan dock inte statistiskt reda ut vad problemet är.

    JQuery returnerar “Parsererror” eftersom Ajax Request (tio)

    Efter att ha fått ett faktiskt “parser-fel” på grund av jquery bara för en ajax-begäran, försökte jag faktiskt ändra POST till din GET och dessutom returnera data i olika förslag (skapa klasser, etc.) men jag kan inte föreställa mig så är fallet. detta är deras fel.

    Många webbplatser laddar upp AJAX-förfrågningar till servern. Eftersom det beror på forum och nätverksallians mellan server och server, Du kan förvänta dig dessa AJAX-fel:

    Mjukvaran för att fixa din PC är bara ett klick bort - ladda ner den nu.