Goedgekeurd

  • 1. Download ASR Pro
  • 2. Open het programma en selecteer "Scan uw computer"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.

    Tijdens de vorige week meldde een aantal lezers dat er een printerbiljartfout is opgetreden. G.Druk op Venster + R om het discussievenster Uitvoeren te openen.Voer “diensten. Msc “, selecteer daarna ” OK “.Dubbelklik op de Print Spooler-expertservices en wijzig vervolgens het medische type en automatisch.Start uw computersysteem opnieuw op en probeer de fotoprinter opnieuw te installeren.

     

     

    G.

    Afdrukspoolerfout

    Verwijder alle afdruktaken die dit type map bevatten.Ga terug naar Services, ga naar Print Spooler en klik met de rechtermuisknop. Selecteer nu “Start”. ‘Open nu het platte systeem en probeer ons gewenste document normaal af te drukken.

    Geeft uw apparaat foutmeldingen weer zoals: “Print Spooler Error”, “Printer Connection Error”, “Local Retail Service Spooler Not Started” naast een situatie als “Please restart an print spooler”? Printerfoutmeldingen kunnen erg vervelend zijn – waarom kunnen eigenaren ze niet gewoon in gewoon Engels naar ons sturen? Hebben we een hekel aan sommige van onze nieuwe printers?

    printer pooler error

    Gelukkig, hoewel dit vrijwel zeker vrijwel zeker een erg vervelend apparaatprobleem is, is het ook ongelooflijk gewoon. Vervolgens zullen we u echt – in gewoon Engels, maar – vertellen hoe Combo Printer Spooler is, de aanwijzingen die u moet oplossen en u opnieuw moet afdrukken. Breng iets naar de bank, drukker!

    1. Wat is een print spooler nog meer en waarom is deze nodig?
    2. Welke problemen kan een Genereer-spoolerfout veroorzaken?
    3. Hoe u de inkjet-spoolerfout kunt oplossen

    Wat is een afdrukspooler?

    CHet bericht “buffering” is per periode van computerprogrammering en heeft betrekking op de vorm van een desktop-pc-toepassing die gegevens of intel organiseert en daarom overbrengt naar een belangrijk apparaat met weinig geheugen en waarschijnlijk gegevens langzaam verwerkt, voer een majoor als drukker.

    Waarom heb ik een printerspooler nodig?

    De printer heeft kritiek op het verwerken van alle informatie over wat we gaan printen omdat deze tool niet snel genoeg is en zeker niet veel geheugen heeft. Dit is vooral het geval als de hele bijbehorende printer is aangesloten op de perfecte bedrijfsgroep waarin meerdere gewone mensen tegelijkertijd kunnen printen.

    De printer levert dus een programma dat beslist welke strategie onderweg is om documenten af ​​te drukken (afhankelijk van wie nummer één op de knop Publiceren heeft geklikt), en uiteindelijk een lijst met documenten opbouwt – print in plaats van ze in één keer te verzenden.

    Als u overstapt naar een Windows-besturingssysteem, heeft deze persoon de juiste spooler voor uw apparaat. Het werkt met uw apparaat om een ​​printbedrijf te bestellen. Spooler betekent dat een persoon echt niet hoeft te wachten tot een rol klaar is voordat hij een andere oplaadt; het is gewoon in de wachtrij geplaatst en klaar en / of vandaar de aanduiding “afdrukwachtrij”.

    Typische problemen:

    Nadat u op de koppeling Afdrukken hebt geklikt, kunnen printers verschillende spoolproblemen ondervinden. Als er momenteel een tegenslag is met een stuk inhoud dat echt naar die specifieke printer wordt verzonden en ook wordt toegevoegd om ervoor te zorgen dat je een afdrukwachtrij krijgt via een gerespecteerde spooler, zal dit resulteren in verschillende beroepen erachter. De regel wordt niet meer afgedrukt. Deze vragen om:

    • Afdruktaken worden in de wachtrij geplaatst.
    • De gegevens of rapporten in de schermafdruk-spooler zijn beschadigd en de specifieke spooler kan het niet voor de printer converteren.
    • Print Spooler-service sinds fout: de computer of de fotospooler-software werkt niet meer tijdens het overzetten van gegevens.

    printer pooler error

    Alle bovenstaande problemen betekenen zeker dat uw printer de neiging heeft om uiteindelijk vast te lopen op zijn pad, evenals een crash. Ik kan extra informatie afdrukken die broodnodige documenten zijn.

    Apparaat-spoolerfout oplossen

    Probleem voor afdrukspooler

    Goedgekeurd

    De ASR Pro-reparatietool is de oplossing voor een Windows-pc die traag werkt, registerproblemen heeft of is geïnfecteerd met malware. Deze krachtige en gebruiksvriendelijke tool kan uw pc snel diagnosticeren en repareren, waardoor de prestaties worden verbeterd, het geheugen wordt geoptimaliseerd en de beveiliging wordt verbeterd. Geen last meer van een trage computer - probeer ASR Pro vandaag nog!


    Alvorens verder te gaan, is het de moeite waard om het systeem opnieuw te starten en de vragen opnieuw te verzenden naar de printer. Voor sommigen is dit meer een gimmick, dat gezegd hebbende, niet voor mensen met een veel complexer probleem. Het is echter relevant om er eerst over na te denken om het weer uit te sluiten (vergeet niet om alle pagina’s te verlagen voordat u opnieuw start). Het is echter mogelijk dat kopers uw tijdschriftenspooler normaal op nul moeten zetten. Dit zal waarschijnlijk de specifieke wachtrij wissen en eventuele fouten verwijderen die momenteel op een systeem aanwezig zijn. Zo kun je helpen:

    • Sluit alle programma’s van het type Word of andere die u eerder hebt geprobeerd en fotografeer met
    • Klik op de link Start> typ Systeembeheer en> ga naar Services “
    • Zoek vervolgens in de lijst met diegene die in de Print Spooler verschijnen. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Stoppen.
    • Ga naar Mijn & Computers met dank aan – dubbelklikken op е “Lokale harde schijf (C :)”. Selecteer vervolgens deze map “Windows”.
    • System32-map> Spool> Printer
    • Verwijder elke afdruk van taken in deze map.
    • Ga terug naar Services, zoek Print Spooler en selecteer elke juiste bezoeker. Selecteer nu “Start”.
    • Open nu de gesloten handtas en probeer het gewenste document zoals gewoonlijk af te drukken.

    U moet zeker ook de afdrukwachtrij wissen door eenvoudigweg iedereen te vragen die iets heeft verzonden dat de pers zal sturen om naar hun specifieke bedieningspaneel op hun computer te gaan en daarna printers te repareren en Randapparatuur, klik op het modelpictogram en kies voor See What. zal worden afgedrukt. De lijst met printfacetten wordt vervolgens doorzocht voor elke afzonderlijke dienst of product die zonder twijfel van de lijn moet worden verwijderd door de persoon die deze heeft vervoerd.

    Oudere printerleveranciers (software geïnstalleerd op een computer die communiceert met de printer) kunnen ook upgraden naar de printerspooler als deze tekortschiet. Zoek op de website naar uw tatoeagetype om meer te weten te komen over een aantal van de nieuwe “printerdrivers” die gewoonlijk worden gebruikt.chno is een bijgewerkte versie die meestal wordt geassocieerd met de huidige software en installeert de meeste van de nieuwste driver op uw computer. Dit kan vaak veel vastlopen in de pers oplossen.

    Android-afdrukspooler: het probleem oplossen

    • Tik op de instellingen op het Android GPS-pictogram en tik op de knop Apps of Apps.
    • Selecteer Systeem-apps weergeven in het deelvenster Ideeën.
    • Scroll naar beneden in dit methodegedeelte en selecteer Print Spooler. Op sommige apparaten moet u eerst op Opslag tikken.
    • Druk tegelijkertijd op Cache wissen en Gegevens wissen.
    • Open een papieren exemplaar of illustratie die u als afdruk wilt gebruiken
    • Selecteer het galerijpictogram en klik vervolgens op Afdrukken.
    • Het voorbeeld is belangrijk van waaruit u de printer kunt selecteren die u wilt kopen.

    Hopelijk heeft dit de verdomde problemen in de printmanager van de printer verholpen en ben je weer terug in de wereld van het printnirvana! Hoe vind je een haverprinter echt leuk?

    Heeft dit je probleem opgelost? Verlaat het programma S. Ook bekend als Twitter @TonerGiant in coZie de opmerkingen hieronder.

    Ik werk al meer dan twaalf jaar in de grafische industrie bij TonerGiant en ben een permanente geavanceerde expert in de grafische industrie. Ik ben ook de Digital Marketing Director van TonerGiant.co.uk (alumnus) en ik kan ernaar streven om mensen te helpen gezien te worden. hun afdrukproblemen. Ik ben ook hun grote fan van alle gadgets, met technische snufjes.

     

     

    De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.

    Zorg ervoor dat u het hoofdmenu Start opent.Log in bij diensten.Scroll verlaagd en selecteer de print spooler-service.Klik met de rechtermuisknop over de Print Spooler-service en selecteer dienovereenkomstig Stop.Wacht 30 seconden als het gaat om de service om te stoppen.Gebruik de Print Spooler-service, klik met de rechtermuisknop en selecteer Starten.

    Schakel een printer uit met de aan/uit-schakelaar.Zoek een nieuwe Windows die u wilt starten en klik verder op de Windows-toepassing starten die in de lijst met resultaten staat.Meld u aan bij welke diensten.Klik met de rechtermuisknop op de print spooler en selecteer daarom Stop.