Godkänd

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Öppna programmet och välj "Skanna din dator"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Mjukvaran för att fixa din PC är bara ett klick bort - ladda ner den nu.

    Om du ser Hard Drive Error Code 7 på din egen dator, kolla in dessa felsökningsstrategier.Kod 7 på en stor vly indikerar ett missat eller förlorat prevail in. Om enheten känns igen över BIOS, kan du återställa förståelsen med hjälp av UBCD och valfri yttre enhet.

    Hårddiskar är deras huvudsakliga lagringsområde där media bara installeras på en PC eller surfplatta eller bärbar dator. De lagrar också många av dina aktuella viktiga datafiler. När en hårddisk ställs inför dilemman leder det sedan till fel dag efter helg. Du måste fixa otroligt lätta hårddiskfel om du hellre vill spara data på din egen hårddisk.

    Godkänd

    ASR Pro-reparationsverktyget är lösningen för en Windows-dator som kör långsamt, har registerproblem eller är infekterad med skadlig programvara. Detta kraftfulla och lättanvända verktyg kan snabbt diagnostisera och fixa din dator, öka prestandan, optimera minnet och förbättra säkerheten i processen. Lider inte av en trög dator längre - prova ASR Pro idag!


    Hårddiskfel råkar vara vanliga bland Windows-användare. Du upptäcker dessa fel när Windows har problem med att komma åt datordata som lagras till hårddisken. Från virus om du vill göra mänskliga misstag till dålig systemåterställning, hårddiskar kan börja gå sönder av olika anledningar. Och dataförlust kan vara stoppresultatet av vissa av. Den här artikeln kan visa dig hur du kör en bra självdiagnos och fixar hårddiskkomplikationer. När du har åtgärdat det svåra färdfelet kan du lära dig hur du återfår data.Name=”part1″>

    Hur kör jag en hårddiskdiagnostik?

    Med hänvisning till samma meddelande betyder Return Exchange 7 att en omstart önskas. NET Framework som kontrollerade vår omladdning.

    Hårddiskfel orsakas vanligtvis av strömavbrott, enhetsfel, dåligt systemunderhåll, virus och manuella fel. Verktyget räknar upp men fixar sedan hårddiskfel tillsammans med dåliga sektorer, förlorade kluster, korsskrivna dokument och katalogfel.

    Hårddisken är normalt den mest pålitliga delen av typen av mobilt datorsystem. Om den faktiskt inte uppfyller kraven är det inte grundläggande att hålla ordning på någon dator. Huvudkomponenterna i alla systemsystem, dvs. H Operationsbanan ligger på hårdvaran. Också av samma anledning är programvaran viktig att notera att enhetens hälsa är mycket viktig. När en användare upptäcker att majoriteten av en nästan omöjlig enhet är långt ifrån att fungera som den ska, är det mycket allvarligt att notera att en krävande diskdiagnostik helst utförs. Det har funnits flera sätt att göra detta, och dessutom är de viktigaste specificerade nedan.

    Återställ data från en fungerande hårddisk som inte startar.Köp 1 extern hårddiskhölje.Avmontera dess icke-startbara hårddisk.Installera hårddisken nära ett externt hölje.Anslut USB- eller strömkablarna.Återställ all data.

    Kontrollera disk
    Detta har blivit en inbyggd funktion i det körande systemet som har hjälpt användare ända sedan det släpptes. Sökvägen som kommer att följa skulle förmodligen vara > Ladda ner, högerklicka på enhetstypen för att se > Egenskaper > Verktyg > Löncheck nu. Detta tar bort alla objekt på hårddisken på alla valda enheter. Okarterade sektorer, kataloger, stulna kluster och katalogrelaterade problem har lösts helt.

    ScanningSMART
    Tillverkare av ett stort antal moderna A-ringsenheter garanterar ett fantastiskt självuppfyllande system som säkerställer att diskstopp inte bara nämns utan ordnas. Det är också känt att göra en S.M.A.R.T-skanning och bör automatiskt köras från hårddisken på egen hand så att användarna tydligt kan granska rapporten och de problem som dessa föremål stöter på under körning. Det råder samtidigt ingen tvekan om att investeringen alltid är lämplig för ett specifikt problem.

    hårddiskfel nummer 7

    Tredjepartsprogram
    Det kan finnas tiotals högar av diagnostiska systemprogram som erbjuder kontinuerlig diskfelsdetektering, dvs. åtgärdar så snart programmet ska lanseras. Det här är två betalda olåsta program som hjälper användare att göra uppenbarligen att deras tråkiga körning gör enhetens bästa för att åtgärda problemet så snart som möjligt.

    Hur åtgärdar jag olika hårddiskfel?

    Allmänt sett blir vanliga felkoder allt svårare att diagnostisera. Följande är en helt ny länkad lista över de allmänt vanliga koder för datorfel som en deltagare stöter på när de får en hårddiskdiagnostik. Det finns mycket inom data i rean, men bara de koder som dyker upp ofta och som irriterar vissa användare nämns.

    1 allvarligt fel med kod 0142

    Det här fasta felet indikerar omedelbart att den långa närvarodisken har misslyckats och måste bytas ut omedelbart. Att byta ut SATA-kabeln, eller kanske IDE-satelliten, vid det här laget kan fungera menat för vissa användare, men det är mycket att vara fel lösning. Den paketerade felkoden som verkligen visas är “Hårddisk(d) – S/N(s), självtest misslyckades. Status är lika med (x)”

    2 Fel 0145

    Alternativkoden när hårddiskens felkod betyder att självtestet inte fullföljdes helt på grund av en timeout. Den huvudsakliga förklaringen och anledningen till detta i sin tur besvär är när användaren skadade honom för att köra tillverkarens diagnostiska försök med SSD:n när det anses vara applicerat på IDE/SATA. Den nästan all vanliga utvecklingen är dock felet med en SSD-hårddisk. Motsvarande felkod: “Hårddisk – (namn) självvalidering stoppad.

    3 Fel 43

    hårddiskfelkod 7

    Det här värdefelet kan uppstå på flera Windows, Server 2008 och senare och Vista. Då visas motsvarande fel på grund av beskrivningen “Windows har stoppat all denna enhet eftersom denna enhet rapporterade sjukdomar (kod 43)”. Enhetsdrivrutinen informerar Windows om att det mesta av apparaten, särskilt hårddisken, faktiskt fungerar, och detta måste också i allmänhet bero på ett drivrutinsfel.

    4 Felkod 7

    I-felet kan orsakas av tre viktiga överväganden: BIOS-fel, dåligt RAM-minne, registerproblem. Beskrivningen av felet skannar faktiskt till och med som filen “Failed to pounds file I386Ntkrnlmp.exe. Drive error code only 7”. Flera värdbaserade självdiagnostiska verktyg är verkligen tillgängliga för att ge en lösning så att den kommer att klara denna kris. Den som finns i närheten av http://errortools.com/windows/how-to-fix-error-code-7/ kan vara till stor hjälp för att göra det lättare för användarna i detta avseende.

    Starta om din anpassade.Kontrollera alla insticksanslutningar mellan denna externa hårddisk och din persondator.Utför en tydlig start på din företagsdator för att se om en golfklubba kan orsaka ett I/O-fel på din hårddisk.Observera att överföringsläget för en ny spelare kan vara korrekt.

    Mjukvaran för att fixa din PC är bara ett klick bort - ladda ner den nu.