Godkänd

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Öppna programmet och välj "Skanna din dator"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Mjukvaran för att fixa din PC är bara ett klick bort - ladda ner den nu.

    Nyligen avslöjade några av våra användare för oss att de stöter på ett tillfälligtfeliLeagueofLegends.

    Vissa League of Legends-spelare kan praktiskt känna till felkod 700 (Du stötte på varje fel) när de försökte komma åt uppdragets inbyggda arkiv. Enligt de flesta överväldigade bör du kunna ta hand om detta problem helt enkelt genom att starta om vanligtvis LOL-spelklienten. och logga in här igen med hjälp av våra kontouppgifter.

    Under de senaste två eller med tre veckor, varje gång jag loggar ut sidan av ett spel, får jag ditt ökända fönster “Det gick inte att skapa utrymme”. Kontrollera om det finns fel, kontrollera om det finns faktiskt tillräckligt med utrymme i TEMP-mappen”. Tydligen var situationen med ligan som för tre år sedan, men de flesta av rekommendationerna hjälper inte på något sätt. Rensar mitt C:, surfar i bakgrunden, startar om systemet, defragmentering, disk, etc. Programmet verkar bara köra 10-15 bilder per sekund långsammare än konventionellt, men det kan användas och det finns inga andra problem. Några förslag på utökning?Tack Reddit o/

    Om en spelare är sanningen rapporteras, kommer ärendet att titta på insidan först av vår automatiska disciplinära rutin. Det här intelligenta systemet analyserar webbsidadata i spelet, läser chattdokumentet i spelet och tar hänsyn till den problematiska spelarens insidermeddelandehistorik* innan de vidtar lämpliga disciplinära åtgärder.

    Windows- och mjukvaruexpert

    Matthew är en frilansare som dessutom har skrivit ett flertal artiklar om olika utvecklingsrelaterade ämnen. Dess huvudsakliga fokus kommer troligen att ligga på Windows-operativsystemet förutom allt som har med det att göra. Hans hobby… Läs mer

    temp error team of legends

    Publicerad: xlink:href=”#calendar-icon”>

    Uppdaterad: april 2020

    League of Legends är ett av de faktiskt bästa multiplayer-spelen för Windows.

    Men en eller två LoL-spelare får ett upplevt diskriminerande meddelande om ett fel varje gång du bekräftar lanseringen av League among Legends-spel.

    temp error category of legends

    Om du upplever en liknande krasch i League behind Legends, kolla in några av varför dessa potentiella lösningar.

    Hur fixar man League All Of Legends Crash?

    1. Ta bort aktuella loggfiler och konfigurationsmappar

    1. Att ta bort loggen och , config-mappar indikerar en allmänt avslöjad stor bugg i League of Legends Therapies.
    2. Tryck på tangentkombinationen Windows + E.
    3. Öppna sedan mappen League of Legends i Filutforskaren.
    4. Standardområdet för den här mappen kan kännas C:Program FilesRiot GamesLeague Legends
    5. Klicka bredvid någon sorts Ctrl-tangent för att markera alla otvivelaktigt undermapparna Config och Logs i var och en av våra specifika League of Legends-mapp.
    6. Högerklicka på datorn och välj Ta bort från vanligtvis snabbmenyn.

    2. Avinstallera GeForce Experience

    1. Vissa tittare berättade att avinstallationen av NVIDIA GeForce Experience fastnade ett kritiskt fel relaterat till en persons problem som de upplevde.
    2. Öppna genom att klicka på alla Windows-tangenter + R kortkommando.
    3. Ange appwiz.cpl i rutan Öppna straff och klicka på OK för att vanligtvis öppna kontrollpanelen tillsammans med bildskärmsbilden nedan.
      NVIDIA
    4. Välj GeForce Experience runt avinstallationsfönstret.
    5. Klicka på Ta bort/Ändra.
    6. Välj Ja under alla dialogrutor som kan vara lediga. fönster
    7. Starta om efter avinstallation av NVIDIA GeForce Experience.

    Fungerar inte din Windows-nyckel eller hårdvara? Ta reda på vilken konsultguide som hjälper dig att lösa det här problemet omedelbart.

    3. Inaktivera antivirusprogram från tredje part

    Ett alarmerande fel har inträffat som sannolikt kan orsakas av en tredje persons/persons antivirusprogram som blockerar League of Legends. Avaktivera därför alla antivirusprogram från tredje part.

    Du gör vanligtvis detta genom att högerklicka på ämnet för datorvirusikonen i vanligtvis systemfältet och välja ett alternativ för att inaktivera det tillfälligt.

    Uppdatera drivrutiner för Windows och klistermärken.Inaktivera helskärmsoptimering och använd League of Legends som en suverän administratör.Starta om din dator.Inaktivera brandvägg och antivirus.Installera om League of Legends och Riot Games.

    Se till att välja alternativet att inaktivera anti-malware-verktyget om brandväggen tillåter, tänk på detta från snabbmenyn.

    Försök sedan att lära dig spela spelet, inte programvaran från tredje part som laddar ner tillgångar. Om det fungerar, utvärdera att ändra dina antivirusinställningar eller känna igen hur du ändrar ditt antivirus.

    4. Kör LoL som administratör

    1. Försök att köra League of Legends som administratör genom att högerklicka på dess körbara fil i LoL-filen samt välja Egenskaper.
    2. Välj kompatibilitetskontrollen som visas nedan.
    3. Markera dessa rutor bredvid Kör den här produkten som administratör och gör en större betalning.
    4. Välj även alternativet “Ta bort helskärmsmarknadsföring och annonser” på den här fliken i tur och ordning.
    5. Klicka vanligtvis på knappen “Verkställ” – spara inställningarna igen.
    6. Klicka på OK följande till dessa fönster.

    4. Installera om League Of Legends med Hextech Repair Tool

    1. Hextech Repair Tool är ett praktiskt problemlösningsverktyg tillgängligt för League of Legends.
    2. På fansidan “Hämta Hextech Recovery Tool” klickar du på “Ladda ner för Windows” till höger om ingången för lämplig specialist.
    3. Öppna den nedladdade Hextech Repair Utility Tool Setup för att lägga till vanlig Windows-programvara.
    4. Öppna sedan Hextech Repair Tool.
    5. Välj Installera om i Hextech Repair Tool-vindrutan.
    6. Klicka på knappen för att starta program.

    För de som inte vet måste Hextech Repair Tool ha utformats specifikt för att fixa eventuella League-problem med Legends, så det syftar till att fixa potentiellt problematiska buggar.

    Detta är specifikt några av de möjliga behandlingarna som kan lösa problemet som tyvärr orsakade ett antal användare så att du kan stöta på ett allvarligt fel i LoL.

    Försök även att blockera bakgrundsprogram från tredje part så det kan störa Of League Legends på grund av processkostnaderna i Aktivitetshanteraren. Dessutom kan titelinnehavare rensa upp Windows-start.

    Godkänd

    ASR Pro-reparationsverktyget är lösningen för en Windows-dator som kör långsamt, har registerproblem eller är infekterad med skadlig programvara. Detta kraftfulla och lättanvända verktyg kan snabbt diagnostisera och fixa din dator, öka prestandan, optimera minnet och förbättra säkerheten i processen. Lider inte av en trög dator längre - prova ASR Pro idag!


    Matthew är bara en ny frilansare som äger skrivna många artiklar om ett spektrum av teknikrelaterade ämnen. Fokus ligger utan tvekan på Windows-operativsystemet plus allt som har med det att göra. Han brann för… Läs mer

  • LoL är det speciella spelet för flera spelare, men som ibland kan behålla critiLeague of Legends felmeddelande.
  • Ett kritiskt fel har inträffat, den viktigaste processen måste avbrytas igen
  • Att ta bort fem legender från League of Folders är en bekräftad fix för nästan alla kritiska LoL-buggar.
  • Andra har påpekat och om att GeForce Experience-programvarufinansieringsapplikationen är ansvarig för detta fel, otroligt nog borde ditt företag försöka ta bort det.
  • Mjukvaran för att fixa din PC är bara ett klick bort - ladda ner den nu.