Om din egen dator har ett aktivitetsfält för att ta emot fjärranslutning till skrivbordet, räknar vi med att den här användarhandboken kommer att gynna dig.

Godkänd

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Öppna programmet och välj "Skanna din dator"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Mjukvaran för att fixa din PC är bara ett klick bort - ladda ner den nu.

    Hoppa till
    anslutning till fjärrskrivbordsaktivitetsfält

    Steg för att åtgärda problemet med att aktivitetsfältet inte gömmer sig i fjärrskrivbordssessioner

    Det finns två huvudsakliga orsaker till varför Aktivitetsfältet överförs inte. Den första tanken kan vara det perfekta problemet med Windows Explorer. För det andra kan hög vara en applikation som startade MustBeSeen-systemflaggan. Så omfamna de två metoderna nedan, en bara en, för att se vad som är viktigt för att tillåta dem för dig.

    TSplus Remote Taskbar

    Det är ibland möjligt att aktivera hela TSplus Remote Taskbar. TSplus aktivitetsfält är extremt användbart när du startar en helt ny session med ett specifikt tsplus felfritt anslutningsprogram. användareDu kan starta osannolika applikationer med ett klick till genom TSplus aktivitetsfält och fortfarande erbjuda tillgång till hela skrivbordet i närheten.Du kan tilldela ett fjärraktivitetsfält för att kunna dina användargrupper även när du dubbelklickar på det, eller genom att helt enkelt välja i vilken och sedan klicka på rutan Tilldela program:

    Godkänd

    ASR Pro-reparationsverktyget är lösningen för en Windows-dator som kör långsamt, har registerproblem eller är infekterad med skadlig programvara. Detta kraftfulla och lättanvända verktyg kan snabbt diagnostisera och fixa din dator, öka prestandan, optimera minnet och förbättra säkerheten i processen. Lider inte av en trög dator längre - prova ASR Pro idag!


    Anslutning till fjärrskrivbord: Aktivitetsfältet syns inte

    Anslutning till fjärrskrivbord: Aktivitetsfältet syns inte

    Remote Desktop Connection Taskbar

    P>

    H2> Kolmonoxid visas ofta. Ansluta till en fjärrkontroll Skrivbordet kan inte upptäcka problem med aktivitetsfältet om du använder dem för att ansluta till en fjärrdator. Om du har fastnat i samma situation, läs vidare för att se hur enkla och kraftfulla lösningarna är.

    TSplus Aktivitetsfält

    på distans Om du tilldelar datorprogram till en person, kan du aktivera det osannolika TSplus Aktivitetsfältet. TSplus aktivitetsfält är verkligen användbart när en person kommer att erbjuda en session med alla tsplus-plattformar för enkel anslutning. användareDu kan mycket väl starta fjärrapplikationer med ett klick från TSplus aktivitetsfält och till och med ha ett förstklassigt lokalt skrivbord för alltid till hands.Du kan fjärrdelegera vårt aktivitetsfält till dina spelare eller byråer genom att dubbelklicka eller välja en sjukdom och sedan klicka på rutan Tilldela applikation:

    Mjukvaran för att fixa din PC är bara ett klick bort - ladda ner den nu.