Goedgekeurd

  • 1. Download ASR Pro
  • 2. Open het programma en selecteer "Scan uw computer"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.

    Mogelijk krijg je de foutmelding samsung s8530 misstep ffs write. Toevallig zijn er een aantal trappen die u kunt nemen om het voorgaande probleem op te lossen, en die van u zullen we binnenkort bereiken.

    Goedgekeurd

    De ASR Pro-reparatietool is de oplossing voor een Windows-pc die traag werkt, registerproblemen heeft of is geïnfecteerd met malware. Deze krachtige en gebruiksvriendelijke tool kan uw pc snel diagnosticeren en repareren, waardoor de prestaties worden verbeterd, het geheugen wordt geoptimaliseerd en de beveiliging wordt verbeterd. Geen last meer van een trage computer - probeer ASR Pro vandaag nog!


    FIRMWARE-HANDLEIDING SAMSUNG WAVE II S8530

    ==================================1. Kies 2.0 moet geïnstalleerd zijn 2. Sluit Kies 3. Ga naar “Downloadmodus” – draai het in de buurt van de telefoon, zet de “Volume omlaag” + “Camera”-knop neer en houd deze ingedrukt, schakel de telefoon naar een verzoek. Op het type scherm wordt de inscriptie blauw weergegeven in de downloadmodus. 4. Start de flitser (Multiloader 5.65). 5. LSI en vink vervolgens de vakjes ernaast aan om Boot Change en Full Download toe te staan. een aantal. Vervolgens moet je de volgende informatie selecteren (we nemen alle nieuwe bestanden van alle uitgepakte firmware die je hebt gedownload: – Boot – Selecteer de hoofdmap BOOTFILES.das (specificeer mappen, bestanden zijn hier altijd niet expliciet gespecificeerd) – Amms -amss.bin – Apps -apps_compressed.bin – Rsrc1 – Rsrc_S8530_Open_Europe_Common.rc1 – Rsrc2 – Rsrc2_S8530_Open_Euro_Common (Laag) .rc2 Fabriek – FS Fabriek – Fs_S8530_OpensSC -Europe_Common.rc CSC_S8530_Open_Europe staat daarentegen in die “Algemeen”, ook in afwachting van de installatie van stuurprogramma’s, als u merkt dat er meestal veel dingen zijn geïnstalleerd, dan zou het brede bereik van de mobiele poort in de “poort” moeten verschijnen (zo niet, dan zullen we zal het probleem met het installeren van stuurprogramma’s verwijderen of zelfs verbeteren.) rond is op de gebruikelijke zeven, alles werkte de eerste keer, de computer ging niet uit, ik wens vaak dat alle Rich thee voorbij is, wat gewicht verliest. het poortnummer waarmee het helaas is verbonden, en het specifieke programma schrijft “Klaar -“. Ik deskundige een andere inscriptie “wave 37”, maar het spel was expliciet geflitst 9. Wanneer alle poort is bepaald, druk op En “Download” we kijken naar eventuele firmware-ontwikkeling. Dit proces kan ongeveer 10-15 minuten duren. Aan het einde van het firmwareproces van een persoon heeft u het type inscriptie “Alle bestanden voltooid” in een nieuw oogopslag. Daarna kan de telefoon mogelijk automatisch opnieuw opstarten.================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ==========> Na elke aangesloten telefoon moet u de voorinstelling direct koken: 1.

    HANDLEIDING VOOR SAMSUNG Firmware GOLF II S8530

    ==================================1. Kies 2.0 moet geïnstalleerd zijn 2. Sluit Kies 3. Geef slim dieetadvies met behulp van “downloadmodus” – zet de telefoon hieronder aan, houd vaak de “Volume omlaag” -toets + ik zou zeggen de “Camera” -toets, en houd – drukte op het onderwerp van de telefoon het bedrag. De belofte Blue in downloadmodus kan op het scherm worden weergegeven. 4. Voer deze flasher uit (Multiloader 5.65). 5. LSI, scan de speciale vakjes naast Boot Change als Full Download. 6. Dan gaan we naar binnen en selecteren meestal de volgende formaten (we nemen alle bestanden van deze speciale uitgepakte firmware Degenen die je hebt gedownload: – Boot – selecteer de BOOTFILES-lijst (geef de map op, de bestanden zullen waarschijnlijk niet worden vermeld) hier) – amms -amss. Bin – Programma apps_compressed.bin – Rsrc1 – Rsrc_S8530_Open_Europe_Common.rc1 – Rsrc2 – Rsrc2_S8530_Open_Euro_Common (laag) .rc2 bush – FS Plant -Fs_S8530_Open_Europe_SCmon.S85 -Com_S8530_Open_Europe_SCmon.S85 – CSC_S8530_Open_Europe_Common.ffs – CSC – CSC_S8530_Open_Europe_Slav .cotasc – SHP App.€ .APP fshp 7. Verbind het nummer met betrekking tot de computer (het is nog steeds allemaal via “opstartmodus” en wachten tot rijders worden geïnstalleerd. Als iets vaak normaal wordt geïnstalleerd , het aantal ventilatieopeningen zou moeten verschijnen op de “Poort” -locatie (misschien nee, nu helpen we u met het probleem met het installeren van stuurprogramma’s) Ik doe het eerst op ‘s ept meestal, de antivirus draaide niet o ff alles in het algemeen ok. Dan wordt het poortnummer weergegeven waarop de telefoon meestal is aangesloten, en elk programma schrijft “Klaar -inch. Ik had een andere Zimmer-bewoording) “Welle 37”, maar vertoonde vaak 9. Toen de poort klopte, krant en tv En “download”, kijk over het algemeen naar het belangrijkste knipperproces. Dit proces duurt ongeveer 10-15 minuten. Tegen het einde kan de knipperende verlichtingsstijl verschijnen “Alle bestanden voltooid”. Daarna zal de telefoon gemakkelijk opnieuw opstarten.=======================================Voordat iedereen de telefoon heeft opgeladen, moet het publiek stap terug in de markt om vooraf te configureren: 1.

    De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.