U moet deze herstelmethoden echt lezen als uw bedrijf een foutmelding krijgt over softwareprogrammagegevens.

Goedgekeurd

  • 1. Download ASR Pro
  • 2. Open het programma en selecteer "Scan uw computer"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.

    fout in toepassingsgegevens

    Als u zich misschien stoort aan de overmatige fout, heeft de persoon een probleem met het installeren van verschillende software uit de Microsoft Store. Naast de Microsoft Store, gecrediteerd als de Windows Store, die altijd geïntroduceerd is in Windows 7 en ideaal is ontwikkeld rond Windows 10 als een zelfstandige distributie vanwege het Universal Windows Platform. Alle 10 besturingssystemen worden door middel van ontduiking geïnstalleerd in de specifieke Windows Microsoft Store-app. Als je de belangrijkste app op je systeem niet hebt gekocht, heb je ook nog steeds toegang tot de Windows App Store via de webversie in die Windows Store. Microsoft Store biedt een enorm groot aantal applicaties, het is echt een enkel distributiepunt voor applicaties, technologiegames, digitale en muziek-, e-YouTube-video’s. Elektronische boeken. Het is misschien wel een van de meest populaire en ook onmisbare softwaretoepassingen in Windows tien. De laatste tijd hebben talloze gebruikers gemeld dat de meesten geen willekeurige apps kunnen installeren die zijn veroorzaakt door de Microsoft Store. En ze verminderen met de onderstaande foutcode.

    “0x80073D05, FOUT OM GEGEVENSOPSLAG UIT BESTAANDE APPLICATIES TE VERWIJDEREN. Fout, er is een fout opgetreden bij het verwijderen van bestaande applicatiegegevens vanwege het pakket. ”

    Microsoft om de beschrijving en mogelijke reden voor deze verrassende foutprogrammacode te noemen: “Er is een fout opgetreden bij het verwijderen van reeds bestaande applicatiegegevens uit het pakket. U kunt deze fout krijgen terwijl u de simulator haast. Sluit de simulatie. U kunt ook een speciale foutmelding krijgen bij het openen van bestanden in toepassingsbronnen (bijvoorbeeld bij het openen van een tekenbestand in een teksteditor). “De uitstekend geschreven artikelen beschrijven praktisch de mogelijke gevolgen en repareren deze foutcode.

    Inhoud:

    • Sluit de Visual Studio-stimulator.
    • Voer de probleemoplosser van de Microsoft Store uit.
    • Installeer de smartphone-app, Microsoft Store-app opnieuw.
    • Wis het grootste deel van de cache van de Windows Store door WSReset.exe uit te voeren.

    Hopelijk zijn deze oplossingen meer vast. Ik zou zeggen dat de Windows Store-foutcode 0x80073D05 is. Laten we de belangrijkste mogelijke oplossingen eens nader bekijken.

    Sluit deze Visual Studio-stimulator

    Als je aan de binnenkant van de simulatie apps uitvoert vanuit de hele Microsoft Store, sluit dan eerst de simulator en dan eerst de simulator, en probeer in dit geval de app met betrekking tot oefenen lokaal te installeren op al uw computer. Visual Studio Simulator alleen voor Windows App Stores is letterlijk een computer-app die een geheel nieuwe Windows App Store simuleert. Hierdoor kunnen programmeurs toepassingen uitvoeren en vergaderingen simuleren en gebeurtenissen tussenvoegen op dezelfde computer.

    Voer de probleemoplosser voor de Microsoft Store-app uit om Windows Store-foutcode 0x80073D05 op te lossen

    Open het venster Voorkeuren door Windows + I op te pakken en op Update en beveiliging te klikken.

    Het gedeelte Update & Beveiliging aan de linkerkant geeft een goed overzicht van de stappen voor probleemoplossing. Klik en verwijder de om te beginnen.

    Scrol omlaag naar het gedeelte Algemeen en klik op Probleemoplosser voor Windows Store. Klik nu op Gedetailleerde probleemoplosser uitvoeren.

    Scan de probleemoplosser-apps van Windows Store om het probleem op te lossen en verwijder obstakels automatisch.

    Microsoft Store-app opnieuw installeren

    Het vaak opnieuw installeren van de Microsoft Store One-app is de beste oplossing. Probeer deze methode, stel dat de vorige methode niet heeft geholpen. Er zijn twee manieren waarop u de Microsoft Store-app vaak rechtstreeks opnieuw moet installeren. Eenvoudige herinstallatie wordt gedaan met behulp van blog en functies. Navigeer naar uw traceerlocatie.

    Instellingen-app> Apps> Apps & functies, zoek de Microsoft Store-app op sommige pagina’s aan de rechterkant en klik op ‘Voor’.

    Blader op de pagina Geavanceerde instellingen naar betaalbaar en zoek het gedeelte Resetten. Klik op de Reset-knop. Hiermee wordt de applicatie opnieuw geïnstalleerd.

    PowerShell gebruiken Open PowerShell in de beheerdersmodus, voer bovendien het volgende in en voer de opdracht contact in. Get-Appxpackage – Allusers < / p>

    Blader nu samen en zoek een item in de specifieke Windows App Store. Druk op Ctrl + C. Kopieer de volledige pakketnaam of bedrijfsnaam. Microsoft.WindowsStore_12002.1001.1.0_x64__8wekyb3d8bbwe

    Behalve dat het Windows Store is, wijzigt u de oorspronkelijke naam die Enter kan zijn, dit zal deze Microsoft Store opnieuw installeren.

    Wis Windows-cache omdat WSReset.exe actief is

    Goedgekeurd

    De ASR Pro-reparatietool is de oplossing voor een Windows-pc die traag werkt, registerproblemen heeft of is geïnfecteerd met malware. Deze krachtige en gebruiksvriendelijke tool kan uw pc snel diagnosticeren en repareren, waardoor de prestaties worden verbeterd, het geheugen wordt geoptimaliseerd en de beveiliging wordt verbeterd. Geen last meer van een trage computer - probeer ASR Pro vandaag nog!


    Open de opdracht Uitvoeren door vaak Windows + R te typen, voer ongetwijfeld het volgende pad in en druk op Enter.

    Zoek nu op internet naar WSReset.exe in uw huidige mapsystem32, klik met de rechtermuisknop op WSReset.exe en selecteer Agent uitvoeren als.

    U krijgt dan een melding in het Windows-geheugen dat het busje-venster “Cache is verminderd.” U kunt nu softwarepakketten in de winkel doorzoeken. U ontvangt ook nog een e-mail met een foutmelding: “De cache van de Windows Store is mogelijk automatisch beschadigd. In dit geval moet u de opslag hernoemen naar “Windows Cache Folder”.

    fout in toepassingsbestanden

    Hernoem de supermarktcache rond Windows. Zoek de cachemap van de Windows Store-opslagopslag op het hoofdstation. Open Uitvoeren door op Home Window + R te drukken, appdata te typen en op Enter te drukken om de volledige Appdata-map te openen. Volg nu het juiste pad.

    Zoek de map in de mapcache LocalState en hernoem deze om u te helpen cache.old. Klik nu met de rechtermuisknop op de belangrijkste lege omgeving en maak tijdens het cachen een andere mapnaam aan. Sluit veel bestandsbrowsers en start het programma eenmaal opnieuw om de wijzigingen in overweging te nemen. In de meeste gevallen kan dit de Windows Store-foutprogrammacode 0x80073D05 oplossen.

    De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.