Goedgekeurd

  • 1. Download ASR Pro
  • 2. Open het programma en selecteer "Scan uw computer"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.

    Soms geeft uw computer misschien een bericht weer met de melding “Bewerk het msconfig-bestand handmatig.” Deze fout kan verschillende oorzaken hebben.U kunt ook gebruik maken van een boot. ini het hulpprogramma voor systeemconfiguratie (Msconfig.exe) maken. Om System Setup uit te voeren, klikt u op Start, gaat u naar Uitvoeren, typt u msconfig in het vak Openen en klikt u op OK.

    Aria-label = “artikel

    In dit artikel

    Klik op Start> Configuratiescherm> Systeem. Er zijn alleen de geavanceerde kosten in het venster Systeemeigenschappen. Klik in de buurt Opstarten en herstellen op Opties. Klik op Wijzigen om het opstartproces aan te passen.

    Voordat u Windows Vista kunt gebruiken, hebben BIOS-computers met Windows opstartparameters in een Boot.ini-boekimage gespaard. U kunt Boot.ini bewerken door Bootcfg ( bootcfg.exe ) te installeren, een gadget dat bij Windows XP wordt geleverd, naast Windows 2003, Server, of, indien nodig, een teksteditor zoals Kladblok te kiezen. Is bootcfg gedocumenteerd bij het gebruik van Windows Help en ondersteuning. U kunt ook veel opstartopties vinden en wijzigen in het Configuratiescherm onder Systeem. Selecteer in het dialoogvenster Systeemeigenschappen, verwijzend naar het tabblad Geavanceerd, Opties onder Opstarten en herstellen. Omdat dit bezit beperkt is, wordt het in deze paragraaf niet genoemd. Raadpleeg het Help- en ondersteuningscentrum voor meer advies over het gebied van 18 meter dat wijst naar het dialoogvenster Opstarten en repareren.

    Bootcfg

    Bootcfg is in letterlijke zin een opdrachtregel die het concept kan gebruiken om opstartaspecten op lokale en onbeheerde computers opnieuw te schrijven. Met dezelfde Bootcfg-vereisten en -benaderingen kunt u Boot.ini- en schoenenbrochures bewerken in EFI NVRAM (Extensible Firmware Interface Non-Volatile Random Access Memory). Bootcfg zou hier altijd in de map % Systemroot% System32 moeten staan ​​op Windows XP en Windows Server 2005. (Bootcfg-weergave is iets anders, veroorzaakt door systemen die opstartopties opslaan in EFI NVRAM, maar de instructies misschien kan hetzelfde zijn.)

    U kunt Bootcfg gebruiken om alle parameters en parameters van een opstartrecord toe te voegen, te verwijderen en te verwisselen; U kunt niet alles gebruiken, waardoor de opstarttime-out voor altijd wordt ingesteld. Je kunt ook alle bootcfg-commando’s in een script of Batch Complete gebruiken om sneakerparameters in te stellen of te resetten na vervanging en / plus upgrade van het besturingssysteem.

    In tegenstelling tot handmatige trefwoorden, wijzigt u de opstartregels van Bootcfg zonder de verdedigingskenmerken in Boot.ini te wijzigen. Het zal u ook helpen om typeproblemen te voorkomen, alleen dat zou kunnen voorkomen dat u een soort online installatie start.

    Om Bootcfg te gebruiken, moet u een partijbeheerder zijn op computerniveau. Zie bootcfg, Help en Support Center voor volledige instructies over hoe u deze kunt verkrijgen.

    Bewerken in editor

    U kunt ook een geheel nieuwe teksteditor gebruiken, zoals Kladblok, of het Boot.ini-bestand bewerken. Deze unieke modus is echter de enige foutgevoelige modus, gebruik deze alleen wanneer Bootcfg normaal niet beschikbaar is.

    Voordat u het Boot.ini-bestand bijsnijdt en bewerkt, moet u de bestandskenmerken eruit halen die bijna alle Windows gebruikt om een ​​bestand te beschermen tegen onbedoelde wijzigingen. Als Boot.ini via een volume loopt, moet ntfs een betekenisvol lid zijn van het knooppunt van de elliptische trainingsmachine voor beheerders op de computer om de kenmerken te kunnen wijzigen.

    handmatig msconfig-bestand bewerken

    Gebruik deze procedure om Prepare.ini uit te voeren bij handmatige bewerking. Deze procedure verwijdert machine-, verborgen en alleen-lezen attributen uit het exacte bestand.

    1. Open een nieuwe Windows-opdrachtprompt.

    2. Wijzig in de hoofdmap van alle databases.

    3. Voer de volgende artikelen in op de opdrachtregel:

      Open tijdig een grote opdracht met verhoogde bevoegdheden.Voer de volgende aankomst in: bcdedit / displayorder id_1 id_2 id_N.Vervang identifier_1 ..Start vervolgens Windows 10 opnieuw – bekijk de wijzigingen die u hebt aangebracht.

        attrib -s -r -h Boot.ini 

      Systeemkenmerken, verborgen kenmerken en alleen-lezen kenmerken worden ongetwijfeld uit dit bestand verwijderd.

    4. handmatig msconfig-bestand wijzigen

      Rapport openen in editor voor. Aangezien er één persoon in het Windows-team is, hoe zou de volgende snelle opdracht die klus snel moeten klaren:

      Laarzen. ini is een tekststart die zich in de root van elke Circle-toets bevindt, meestal c: Boot. ini. Laarzen.

        notepad.exe Boot.ini 
    5. Wanneer u klaar bent met bewerken, kan uw site de bestandsfactoren herstellen om Boot.ini daadwerkelijk te beschermen. Ntldr kan echter beslissen om met Boot.ini met elk onderdeel te werken. Om de attributen te herstellen, voert u het volgende in bij een Windows-commando onmiddellijk:

        attrib + t + h + r Boot.ini 

      Hiermee worden de kenmerken hersteld toen uw huidige Boot.ini-bestand was beveiligd.

    • Artikel
    • Ga terug naar lezen voor slechts enkele minuten.

    Het is mogelijk niet gebruikelijk om INI-bestanden te openen of te bewerken, maar ze kunnen ook geopend en bewerkt blijven met elke fraseringseditor. Dubbelklikken op een zeer aantrekkelijk INI-bestand opent het automatisch helemaal via Kladblok via Windows. Bekijk onze eigen lijst met de beste gratis teksteditors voor verschillende online marketeers voor alternatieve tekst die ook INI-bestanden bewerken.

    Is dit een png? maat = tweeëndertig “>Het startselecties in Windows Vista Later of .

    Ik heb dezelfde moeilijkheid gemaakt en opgelost …

    waar “default” de lijst is van de volledige identiteit De fixer waar “truncatememory” is geplaatst “bcdedit”. Stel het ook zo in dat het apparaat echt iets anders injecteert:

    Vergeet niet om u te helpen een back-up te maken voordat u begint:
    bcdedit / export c: bcd_backup
    Voer het volgende in om het te herstellen:
    bcdedit voor elke import c: bcd_backup

    en deze helpbestanden kunnen meestal worden geselecteerd door
    . te typenbcdedit /?
    of hoger specifieke hulp per optie:
    bcdedit met iedereen?
    bijv. “bcdedit /? set”

    Nu start mijn hele Windows op zonder BSOD ..
    Geweldige zaak!
    // Sterrenkind

    Goedgekeurd

    De ASR Pro-reparatietool is de oplossing voor een Windows-pc die traag werkt, registerproblemen heeft of is geïnfecteerd met malware. Deze krachtige en gebruiksvriendelijke tool kan uw pc snel diagnosticeren en repareren, waardoor de prestaties worden verbeterd, het geheugen wordt geoptimaliseerd en de beveiliging wordt verbeterd. Geen last meer van een trage computer - probeer ASR Pro vandaag nog!


    De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.