Godkänd

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Öppna programmet och välj "Skanna din dator"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Mjukvaran för att fixa din PC är bara ett klick bort - ladda ner den nu.

    Den här kontoguiden hjälper dig om ditt företag stöter på Veritas-fel när du läser historik från en fil.

    Det här inlägget visas i våra schemalagda säkerhetskopior på grund av 600 000 säkerhetskopior och slutar till sist vi kommer hela morgonen och ringer upp.

    Våra planerade arbeten kommer att påbörja processen omedelbart om vi återställer dem en större månad tidigare.

    men innan du ser, den schemalagda uppgiften slutfördes, vi måste göra en inventering av enheten för att säkerställa att bandet särskiljs av programvaran, men det finns nästan säkert alltid ett fel om vi ska starta det dagen innan. Inlägg som har redigerats
    : 582409950

    Artikel: 100016681

    Senast publicerad: 13.11.

    Anteckningar: # 2 4

    Problem

    Felet “Data förberedd för läsning från musik har blivit inkompatibel” (e00084ca HEX eller kanske en a00084cd HEX) uppstår när man utför en definitiv säkerhetskopiering, återställning, test, assemblerkopia, per katalogkopia.

    Felmeddelande

    Slutlig hanteringskod: e00084ca HEX (0xe00084ca HEX) och/eller a00084cd HEX (0xa00084cd HEX)

    Beskrivning på grund av det senaste felet: Data som läses som ett resultat av något medium är inkonsekvent.

    Feltext i jobblogg: En oöverensstämmelse hittades på multimediasystemen i % s.

    V-79-57344-33994

    – Data som läses från bärbara media är inte kompatibel .

    Fel:

    absolut 0xe00084ca bis Läsdetaljen som tillhandahålls av media är inte kompatibel .

    Händelse-ID: 57612 – Källa: Backup Exec – Typ: Fel – Beskrivning: Formatfel har upptäckts vid läsning av en bandaffär från gadget% device% / p>

    Händelse-ID: 57608 – Källa: Backup Exec – Typ: Fel – Beskrivning: Formatfel har upptäckts vid startposition på enheten “% device%” för att hantera en bandskanning.

    V-379-57612 Händelse-ID: 57612 En dataformatfelöverensstämmelse upptäcktes tidigare under en inspelad argumentläsoperation på utrustningen

    Orsak

    Ett fel uppstår när Backup Exec dechiffrerar ett band eller backup-to-disk (B2D)-katalog före säkerhetskopiering medan man tittar på en återställning efter en säkerhetskopiering, ett urvalsjobb eller andra återställningsmärken “End” för personlig data “kommer oväntat fram . Detta faktiska fel kan orsakas av olika orsaker, till exempel med tanke på att ett strömavbrott i bandningsenheten eller Internet, en kollidering mellan systemet eller motorn, kanske en streamer som tappar en dålig bandning eller B2D-mapp eller skadas.

    Lösningar

    S. Om det här felet kan återkomma, undersök ett eller alla av följande steg för att ofta åtgärda ditt post-/maskinvaruproblem:

    fel vid läsning av filfiler veritas

    2. Försök att byta till äntligen ett annat band som används igen, eller försök använda samma video på en annan enhet medan de är borta.

    Liten. Torka snabbt av eller torka av huvudremsan.

    4. Kontrollera Event Viewer om andra fel uppstår och felsök och fixa händelse-ID på skruvar och skruvar (tejp eller kontroller). Vänligen hänvisa du kan verkligen För mer information, se var och en av våra “Relaterade dokument” i min artikel.

    5. Se till att gruppens hårdvara och firmware har den nyligen släppta drivrutinen installerad.

    6. Ansök Kontakta originalutrustningsföretaget (OEM) för ytterligare felsökning om de identiska felen uppstår när du använder den lokala säkerhetskopieringsapplikationen för Windows.

    1. För att tydligt visa supportfliken i Backup Exec.

    2. Högerklicka på Alzheimers sjukdom som genererade hela felet.

    Godkänd

    ASR Pro-reparationsverktyget är lösningen för en Windows-dator som kör långsamt, har registerproblem eller är infekterad med skadlig programvara. Detta kraftfulla och lättanvända verktyg kan snabbt diagnostisera och fixa din dator, öka prestandan, optimera minnet och förbättra säkerheten i processen. Lider inte av en trög dator längre - prova ASR Pro idag!


    3:e part gå som kan fastigheter och kontrollera statistiken.

    Flera “hårda” läsfel, ganska stavfel, indikerar ett problem med det mesta av bandet, så en ny patron rekommenderas faktiskt.

    C. Detta om du tror att felet uppstår i din andra backup-to-disk-mapp (B2D):

    1. Jobbegenskaper kan flyttas vidare genom att åsidosätta deras “allmänna” parameter som finns i jobbegenskapersfönstret.

    2. Prova en backup med deras nya B2D

    telefonbok

    4. Hitta gör-det-själv-händelse-ID:n för Event Viewer-systemträdet. (5,7,9,11,15)

    6. Kör Kontrollera nu på din hårddisk (högerklicka på enheten och försvinn till Egenskaper> gå till Verktyg Avvisa och klicka på Kontrollera nu för att säkerställa att det inte finns några fel). Obs. Detta kan dock sluta göras vid start.

    Vänligen se Dokumentera omfattningen av den här artikeln för ytterligare felsökningssteg.

    Aktivera SGmon-felsökning och kontrollera SGmon-protokolltypen. Ytterligare felsökningsloggning kan möjligen aktiveras för att rapportera rätt fel för loggarna:

    [tpfmt] – RD_TranslateDBLK: Ingen översättare sett för blocktyp 103. Returnerar 0xe00084cd.

    I en sådan anställning, kör bandenhet / arkiv läs / skriv verktyget ofta. Om det här verktyget rapporterar ett nytt bra fel, kontakta din bandenhetstillverkare för ytterligare diagnostik.

    Lösning: Om du inte har bekräftelse, kör den här säkerhetskopian tills maskinvarutillverkaren har skapat ett problem.

    E. När du får Event ID: 57612 och Event ID: 57608 på grund av programlogg:

    Den här speciella händelsen rapporterades i en ny applikationslogg eftersom Backup Exec Job Engine eller Backup Exec Remote Agent för Windows Server identifierade en inkonsekvens. Effekter i dataformat med alla media under uppspelning (hämtning, prestanda) övervakning, kopiering och katalogisering, utan att använda mediakataloger). Detta skulle möjligen ha varit resultatet av ett enda oväntat slut på uppkomsten av de flesta data. Detta kan bero på ett strömavbrott på större delen av kassettenheten och/eller sekundärservern under en säkerhetskopiering. Om detta händer ofta, finns det knappast några data från denna tidpunkt korrelerad till systemläsfelet. Det kan också vara en riktig utmaning med snabb positionering, och Pengaturan “Använd snabb filåterställning” kan fixa tills detta problem till noll i hela registret.

    Varning. Missbruk av Windows Registry Manager kan lätt vara katastrofalt för ett bra forumoperativsystem. Du kan vara absolut försiktig när du gör ändringar i vissa Windows-register. Registerändringar bör endast göras av personer som utbildats från användningen av Computer Registry Editor.

    För Backup Exec 11D och högre, se din aktuella primära faktor nedan:

    # 4. Dubbelklicka på önskad tid. Använd snabb filåterställning.

    ett antal . I DWORD-redigeringsdialogen, redigera Ställ in data med hänsyn till 0 (noll) och tryck OK ! !

    6. Avsluta. Regedt32.

    7. Starta alla Exec Backup Services.

    Inget te Att utföra deras återställning kan avsevärt öka den tid det tar för en fullständig artikel.

    felläsning initiate data veritas

    Varning: Återställ inte generellt Använd alternativet Snabb filåterställning som nollställs en gång för alla. När reparationsprocessen är klar, återställ till noll det roliga med en. Får eventuellt inte säkerhetskopieringsjobb medan Windows-registervärdet är noll.

    Var detta innehåll till hjälp för att vara du?

    Mjukvaran för att fixa din PC är bara ett klick bort - ladda ner den nu.