Table of Contents

Godkänd

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Öppna programmet och välj "Skanna din dator"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Mjukvaran för att fixa din PC är bara ett klick bort - ladda ner den nu.

    I den här guiden kommer vi att berätta om några av de möjliga orsakerna till att logotypen som finns i Outlook-signaturen blockeras, och sedan kommer jag att ge några möjliga korrigeringar som du tycker kan försöka lösa idéproblemet.Öppna ett nytt meddelande, välj därför Signatur > Signaturer.I rutan “Särskilt en signatur att redigera” tar du signaturen som folk vill lägga till en logotyp per bild till.Välj bildikonen.För att ändra storlek på föreställningen, högerklicka på bilden och välj Bild.

    Öppna en ny arbetskastning och välj sedan Signatur > Signaturer.I varje “Välj signatur att redigera”-fält, bestäm den signatur som du verkligen vill ha för att lägga till en logotyp eller i huvudsak en bild.Välj en representationsikon.För att ändra storlek på bilden, högerklicka på den fina och välj Bild.

    sätta logotyp i livssynsignatur

    Den mest kända egenskapen hos ett företag och företag, företag eller organisation är själva budskapet. Det rekommenderas att din webbplats inkluderar din logotyp i meddelandesignaturer. Den här artikeln förklarar hur man förbättrar en layout eller bild till signaturen när man skickar e-postinformation i Microsoft Outlook.

    Lägg till en logotyp till bilden till signaturen i alla bra Outlook-e-postmeddelanden