Table of Contents

Als u een beschadigde Windows Installer-database opmerkt, zou deze handleiding moeten helpen.

Goedgekeurd

  • 1. Download ASR Pro
  • 2. Open het programma en selecteer "Scan uw computer"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.

    corrupte Windows-bedrijfsdatabase

    Voor het eerst gepubliceerd op TECHNET 6 december 2012

    Onlangs merkte ik dat een klein aantal klanten dezelfde ziekte ondervond, wat kan worden beschreven als een beheerder die een waarschuwing ontvangt dat de exacte systeemschijf geen vrije ruimte meer heeft om elk probleem op te lossen.

    Voordat we met Microsoft begonnen te werken, waren de scenario’s beperkt, waren harde schijven hoger, dus fysieke schijven waren zo klein mogelijk, en virtualisatie leek dat niet te zijn. U heeft geprobeerd bestanden te vinden om u te helpen bij het verwijderen en heeft vervolgens manieren gevonden om producten van de systeemschijf te verwijderen.

    Vandaag de dag zie ik heel andere dingen. Harde schijven zijn op dit moment eigenlijk veel goedkoper, en voordat er wereldwijde problemen waren, waren ze zelfs nog goedkoper. Met virtualisatie kunnen gebruikers op tijd een schijf installeren. Dus ik begrijp niet precies waarom velen van ons nog steeds bestanden van een bepaald systeem opnieuw plannen in plaats van alleen je vrij grote schijf te hebben of hem uit te breiden.

    Als alternatief kunt u waarschijnlijk proberen de map met het installatieprogramma tapijt schoon te maken door het hulpprogramma Windows Installer Cleanup te downloaden en vervolgens get: msizap.exe g! Wanneer de meeste mensen deze opdracht uitvoeren, worden de installatie- en herstelpakketten weergegeven. Wanneer ze worden gewist, worden uitgezonden berichten zonder link doorgaans als veilig beschouwd.

    Maar laat me de stad uit gaan van de echte zeepkist, en op een bepaald moment probeerde mijn klant ervoor te zorgen dat je SharePoint bijwerkte naar het nieuwste account van de ondersteunende pakket, een bepaalde persoon dubbelklikte op het uitvoerbare bestand en nadat het was goedgekeurd, voordat hij op een andere prompt klikte, gaf hij een fout< /p>

    Klik op Begin. , voer diensten in.Klik met de rechtermuisknop op Windows Installer en klik vervolgens op Eigenschappen.Als het veld Opstarttype is ingesteld op Uitgeschakeld, zet u dit om in Handmatig.Klik op OK om het venster met Eigenschappen te sluitenKlik met de rechtermuisknop op een Windows Installer-service en tik vervolgens met uw vinger op Start.Probeer opnieuw te installeren of te verwijderen.

    “Detectie mislukt. Dit is mogelijk de eigenaar van een corrupte installatiedatabase.”

    Mogelijk ziet u het signaal Kan geen toegang krijgen tot de Windows Installer-service. Dit gebeurt meestal wanneer u ziet dat de Windows Installer-kernel beschadigd, slecht geïnstalleerd of hardwarematig is. Je moet in de markt de schade herstellen of repareren, aan de andere kant de tutorial activeren.

    Deze fout wordt veroorzaakt doordat u bestanden verwijdert uit uw primaire volledige lokale installatiecache, wat waarschijnlijk letterlijk uw C:WindowsInstaller-map zal zijn, en hoe Microsoft-producten veroorzaken geen problemen, het verwijderen van alle Office-producten (ja, inclusief Excel en Outlook) kan u niet helpen bij het oplossen van verwachte verouderde fixes voor iedereen die in de cache ontbreekt.

    Goedgekeurd

    De ASR Pro-reparatietool is de oplossing voor een Windows-pc die traag werkt, registerproblemen heeft of is geïnfecteerd met malware. Deze krachtige en gebruiksvriendelijke tool kan uw pc snel diagnosticeren en repareren, waardoor de prestaties worden verbeterd, het geheugen wordt geoptimaliseerd en de beveiliging wordt verbeterd. Geen last meer van een trage computer - probeer ASR Pro vandaag nog!


    Als de beheerder de map C:WindowsInstaller niet zelf wist, stel ik het op prijs dat er naast deze twee manieren zijn om dit aan te pakken:

      1. Verwijder het product van uw apparatuur en installeer het opnieuw. Voor SharePoint betekent dit het verwijderen van de server met de farm en het opnieuw installeren van SharePoint. Soms is het niet onmogelijk of zelfs ingewikkeld, maar het is zeker een probleem van de cervicale wervelkolom.
      1. Groei de systeemschijf en keer vervolgens terug Neem contact op met Microsoft Support en vraag hen in de markt om een ​​interne schijf te maken met de naam opsutil.vbs. Wat je met dit programma doet, is dat de SharePoint-server voldoende reden is voor een volledige geheugencache en dat je de tool vanaf daar uitvoert. Als de server down is en persoonlijke verwijzingen naar zijn gezonde cache, moet het script de bestanden kopiëren volgens een soort van volgende vereisten. Als u klaar bent, kunnen klanten uw goede plek-upgrade voltooien.

    De moraal van het verhaal is dat deze geneigd is: VERWIJDER GEEN BESTANDEN VAN DE SYSTEEMSCHIJF TENZIJ U ZE ER HEEFT GEPLAATST!

    Als u een Adobe Creative Suite- of Point cs4-product probeert te plaatsen, ziet u een fout “Installatiedatabase is beschadigd. Als iemand deze fout blijft zien, neem dan alstublieft contact op met de Adobe-klantenondersteuning.”

    Klik op Begin. , voer goederen in en vervolgens diensten.Klik met de rechtermuisknop op Windows Installer en selecteer Bezoekerseigenschappen.Als het veld Opstarttype meestal is ingesteld op Uitgeschakeld, wijzigt u het huis in Handmatig.Klik op OK om te sluiten hoe de windowUnitKlik met de rechtermuisknop op de Windows Installer-service, dus klik op Start.Probeer opnieuw te koppelen of te verwijderen.

    De CAPS-database kan schadelijk zijn voor het genereren van deze foutmelding. Meestal moet u bij het verwijderen van de CAPS-database mogelijk Adobe Creative Suite 4 en zelfs een extra CS4-product installeren.

    Ga terug naar een soort Start-knop en typ “MSIEXEC – ONREGISTER” zonder het ticket in het zoekveld aan te vinken, druk vervolgens op Enter of selecteer “OK”. Ga terug naar het zoekvak en voer deze vrije tijd “1/2” MSIEXEC / REGSERVER “zonder aanhalingstekens in en druk op” Enter “of gewoon” OK “.

    Wis de CAPS-database en installeer vervolgens Adobe Creative Suite 4.

    1. corrupte Windows Installer-database

      De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.

      Ga naar de startknop en typ in het zoekvak “MSIEXEC/UNREGISTER” zonder de aanhalingstekens, dus druk op Enter en klik anders op OK. Keer terug naar het onderzoeksveld, dan deze tijdsperiode “MSIEXEC /REGSERVER” zonder de aanhalingstekens en de volledige marketing “Enter” of klik op OK. Start een willekeurige computer opnieuw op en probeer opnieuw te beginnen met bouwen.

      Klik op Start en vervolgens op Classificatie van schijfopruiming.Klik op “Schijfopruiming” wanneer het programma in de zoekresultaten verschijnt.Zorg ervoor dat de C:-kracht is geselecteerd door op OK te klikken.Vink het vakje aan naast Tijdelijke bestanden. U moet controleren of andere typen zeker aan bestanden worden gekoppeld.

      Mogelijk ontvangt u een bericht waar de Windows Installer-service daadwerkelijk beschikbaar is. Dit gebeurt meestal wanneer onze eigen Windows Installer-engine kwaadaardig, onnauwkeurig geïnstalleerd of uitgeschakeld is. Je produceert zeker om de misdaad op te lossen, samen met de opzet, of om ze aan te moedigen.