Goedgekeurd

  • 1. Download ASR Pro
  • 2. Open het programma en selecteer "Scan uw computer"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.

    Hier zijn enkele pijnloze manieren die u kunnen helpen bij het oplossen van het Vista-probleem met de harde schijf.

    De “Disk Read Error Occurred”-fout kan in de volgende gevallen optreden: De SATA/IDE-kabels zijn beschadigd. De SATA/IDE-aansluitingen op de eigenlijke harde schijven zijn beschadigd.

    Goedgekeurd

    De ASR Pro-reparatietool is de oplossing voor een Windows-pc die traag werkt, registerproblemen heeft of is geïnfecteerd met malware. Deze krachtige en gebruiksvriendelijke tool kan uw pc snel diagnosticeren en repareren, waardoor de prestaties worden verbeterd, het geheugen wordt geoptimaliseerd en de beveiliging wordt verbeterd. Geen last meer van een trage computer - probeer ASR Pro vandaag nog!


    Fysieke schade, normale slijtage en scheuren kunnen het zelfrespect van deze harde schijf in gevaar brengen, waardoor delen van de harde schijf onleesbaar worden en er een storing optreedt. Als gevolg hiervan kunt u waardevolle instellingsinhoud kwijtraken. Windows Vista kan ook bestaan ​​uit een tool die je goede verbazingwekkende schijf kan scannen op fouten, deze kan herpartitioneren en ook verschrikkelijke sectoren kan repareren. Het uitvoeren van dit programma kan de prestaties van uw harde schijf verbeteren

    Klik op het startbesturingselement, kies “Computer” in het menu en vervolgens rechts, klik dan met de rechtermuisknop, ik zou zeggen controleer de harde schijf.

    “Specificaties”

    Meestal kies en open je de Tools check. Klik onder de hoofdmogelijkheid “Foutcontrole” op “Nu controleren”.

    hard disk error vista

    Selecteer de gevraagde functies voor het hulpprogramma. Selecteer “Systeemfouten automatisch oplossen” om te zien hoe het programma eventuele problemen probeert op te lossen. Selecteer “Bovendien op weg naar deze poging om beschadigde sectoren te herstellen” om fysieke schijffouten te zoeken en te verhelpen. Als deze opties onhandig zijn, zal het hulpprogramma in wezen de resultaten analyseren en rapporteren.

    Druk

    “Boot” en hervat je computer als je wilt, dat zal helpen om het hulpprogramma uit te voeren en alleen naar een nieuwe schijf te scannen.

    hard file error vista

    Elke computer heeft toegang die ten minste twee soorten schijven zal helpen, die allemaal diskette harde schijven zijn, namelijk dunne schijven met minder opslagruimte met capaciteit (ongeveer 1,4 MB) . Het tweedimensionale type is een harde schijf die volgens experts uit meerdere schijven bestaat, waardoor het ongeveer 6-8 terabyte aan gegevens kan opslaan. Het is mogelijk bekend als een mechanische aandrijving.

    Waarom controleer je meestal de status van je harde schijf?

    De harde schijf op het werkstation van uw desktopcomputer slaat bijna alle belangrijke gegevens van uw vertrouwde apparaat op. Het is regelmatig een essentieel onderdeel van een pc. De ziel van de pc, een harde schijf, gaat niet vaak ongeschikt, maar soms zal deze fout ongetwijfeld verschijnen als gevolg van een groot aantal crashes en opstartproblemen op uw apparaat.

    Harde reisstoringen worden meestal veroorzaakt door stroomuitval, hardwarestoringen, onvoldoende systeemondersteuning, virussen of geïsoleerde fouten. Het product somt vervolgens harde get-fouten op en repareert ze, zoals slechte sectoren, verminderde clusters, cross-bestanden en fouten in de websitedirectory.

    Controleren of het harde gebruik van uw persoonlijke apparaat werkt en goed werkt, is ook een zeer moeilijke onderhoudstaak. Elimineer gebreken die later tot opvallende problemen kunnen leiden als ze worden verwaarloosd . Het wordt aanbevolen om de HDD/DVD regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat deze goed functioneert in relatie tot uw apparaat.

    Herstel marketinginformatie van een harde schijf die niet zomaar opstart.Koop een behuizing voor een externe harde schijf.Ontkoppel de niet-opstartbare harde schijf.Installeer de harde schijf in een externe behuizing.Sluit de specifieke USB- en stroomkabels aan.gegevens herstellen.

    Problemen oplossen slaagt er steevast niet in om fouttoewijzingsonderwerpen te voorspellen, zoals app-crashes en pop-up van popmuziekbestanden die niet werken, maar deze problemen hebben daadwerkelijk invloed op uw harde schijf, de auto en de opslag alsof ze uw apparaat beïnvloeden. Voortdurend controleren op extreme schijfproblemen is een automatische controle die in de software van een groot percentage van de modellen is ingebouwd.

    Twee hoofdmethoden voor het bewaken van harde-schijffouten

    Het controleren van een specifieke harde schijf van een specifieke computer op fouten is een heel eenvoudige taak. Je hoeft geen uitmuntende opleiding of diploma te hebben om te controleren op fouten. Het enige dat u hoeft te doen, is de natuurlijke instructies volgen die op de markt worden gebracht door de opschepper die in uw softwaresysteem is ingebouwd. Windows en Windows Vista 7 hebben ook problemen en producten. Bestaan ​​Er zijn verschillende manieren om naast Windows Vista altijd te controleren op fouten in Windows.

    1. Windows CHKDSK-hulpprogramma:

    De CHKDSK-tool perfect in Windows is een ingebouwde functie voor dubbele schijfcontrole, zodat u zich nu geen zorgen hoeft te maken over het downloaden van externe computerprogramma’s om de status van de harde schijf van uw bedrijf te controleren. rijden.

  • Het enige wat je in de eerste plaats hoeft te doen, is simpelweg twijfelen door op de startknop te drukken, wat eigenlijk onderaan staat en met dit scherm te maken heeft.
  • Ga vervolgens naar de optie Computer.
  • Na het invoeren van de Computer-optie, zal iedereen waarschijnlijk verschillende build-opties op dit scherm vinden.
  • Klik met de linkermuisknop op je pad C, dit is het station van de pc. Als u cilinder C niet kunt vinden, selecteert u de schijfoptie, deze heeft ook een Windows-berichtinformatie erover.
  • Er verschijnt een lijst met opties. Klik op de laatste optie gegroepeerd “Eigenschappen”.
  • Vervolgens, op het tabblad Eigenschappen, geeft u de voorkeur aan de “Tool”-personalisatie en klikt u op een “Nu controleren”-knop.
  • Nadat je op de hoofdknop “Nu controleren” hebt geklikt, zal de tegenstrijdige pop-up waarschijnlijk meer dan één optie hebben, onze eerste zou zijn om typefouten echt automatisch te corrigeren, en de laatste zou vrijwel zeker zijn om onvermijdelijk te zoeken naar de verkeerde waarde. Selecteer de gewenste opties en ga naar deze knop.
  • Deze tool kan niet werken terwijl het hele systeem online is, in principe is het alleen correct wanneer een nieuw systeem een ​​fantastische herstart kan worden genoemd.
  • Het hele verificatieproces duurt ongeveer 2-3 uur, net als het opslaan van dat apparaat.
  • De CHKDSK-tool vindt fouten en controleert ze automatisch, maar vraagt ​​indien nodig om validatie als de fout complex is, en verwijdert om kritieke zaken te wijzigen.

  • WMIC – Lijnopdrachtinterface

  • De WMIC-tool is uitsluitend een ingebouwde opdrachtregelinterface waarmee u vele soorten administratieve taken kunt uitvoeren. Het werkt met elk soort SMART-achtige machine voor zelfcontrole, evaluatie en rapportage die onze eigen prestaties controleert, gekoppeld aan de gezondheid van de schijf en frustrerende schijven, en ook het resultaat kan controleren na het pro-analyseproces.

    Start uw speciale computer opnieuw op.Controleer alle kabelverbindingen tussen de harde schijf buitenshuis en de laptop en computer.Voer een schone start uit op al uw computers om te controleren of een nieuwe autobestuurder of nieuw programma een nieuwe I/O-fout veroorzaakt met uw ruwe schijf.Controleer of de schijfoverdrachtmodus kan worden gecorrigeerd.

    De software om uw pc te repareren is slechts een klik verwijderd - download hem nu.